Kombinovaný masový a drůbeží salát

Tisk
( 0 volby )

Ingredience:
150 g vařeného hovězího masa nebo pečeného vepřového masa
250 g pečeného drůbežího masa
100 g sterilovaného hrášku
2 vejce uvařená natvrdo
sůl a pepř1 cibule
0,2 l bílého jogurtu
1 lžíce petrželové natě

Popis přípravy:
Pečené vepřové nebo vařené hovězí maso a pečené maso z drůbeže nasekáme nadrobno, přidáme sterilovaný hrášek a nakrájená vejce uvařená natvrdo. Vše osolíme, okořeníme mletým černým pepřem, promícháme s drobně sekanou cibulí, zalijeme bílým jogurtem a ozdobíme drobně sekanou petrželovou natí. Vložíme do ledničky, kde necháme alespoň 30 minut proležet. Potom vyjmeme a podáváme.