Červený kohout

Tisk
( 5 volby ) Ingredience:
1 kohout
150 g anglické slaniny
3 červené papriky
2 zelené papriky
1 cibule
3 feferonky
4 rajčata
2 lžíce zelených fazolek
2 lžíce žampionů
2 stroužky česneku
drůbeží vývar
sůl a pepř

Popis přípravy:
Kohouta napůl uvaříme v osolené vodě, pak nakrájíme maso na kostky. Cibuli a feferonky nakrájíme nadrobno, rajčata a žampiony na plátky. Česnek nakrájíme na kolečka, paprikové struky na kostky, fazolky na větší kousky a slaninu nadrobno. Na rozškvařené slanině zpěníme cibuli, přidáme maso, lehce osmahneme, podlijeme vývarem, přidáme papriky, feferonky, fazolky, žampiony a česnek, zakryjeme pokličkou a dusíme. K téměř měkkému masu přidáme rajčata a podusíme.